Vodka Cocktails

 

VODKA COCKTAILS

Wie vodka zegt, denkt daarbij automatisch aan het koude Rusland en niet meteen aan vrolijke, zonnige cocktails. Met deze alcoholische drank op basis van aardappelen (neen, dit maakt het nog steeds niet tot een groentensmoothie) kan je echter heel mooie, frisse cocktails bereiden. Onder de typische vodka cocktails vinden we beproefde toppers als de Bloody Mary of de iets toegankelijkere Cosmopolitan (een cocktail met vodka die voor elk geslacht aanvaardbaar is om te drinken, laat je niets wijsmaken).

Recepten voor deze heerlijke vodka cocktails kan je hieronder terugvinden, evenals allerlei andere combinaties waar je misschien zelf niet aan gedacht zou hebben. Let wel een "Vodka Orange" is niet bepaald het type recept voor vodka cocktails dat je hier zal terugvinden. Heb je zelf inspiratie om te goochelen met deze drank? Geef het dan gerust mee in de comments. Laat het smaken! Nazdrovje!

Cocktails op basis van vodka

De caipirosa is een heerlijke vodka cocktail die de oorspronkelijke caipiroska opleukt met aardbeien. Het beste van de pittige vodka, de zure limoenen en zoete aardbeien komen samen in een fantastische cocktail die allesbehalve moeilijk te bereiden is. Aarzel niet om zelf te experimenteren!